YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KAGİAD Üyeleri Iş Adamlarıyla Toplantı Yaptı

OSMANİYE (AA) - Kadirli Girişimci İşadamları Derneği (KAGİAD) üyeleri, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firma yetkilileri ve iş adamlarıyla toplantı yaptı.

KAGİAD Üyeleri Iş Adamlarıyla Toplantı Yaptı

Kadirli Girişimci İşadamları Derneği (KAGİAD) üyeleri, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firma yetkilileri ve iş adamlarıyla toplantı yaptı. KAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Şahin, Kadirli Süt Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, iş adamlarının ticari konuda gelişmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Yurt içi ve yurt dışı görüşmelerde her zaman işadamlarına yardımcı olduklarını ifade eden Şahin, "KAGİAD olarak amacımız, hem sizlerle daha yakından tanışmak hem de işletmelerin ticari konuda gelişmesine katkıda bulunmak. Derneğimiz, yurt içi ve yurt dışı faaliyetleriyle iş adamlarımızın kurumsal ve ticari konuda gelişmesine yardımcı olmaya çalışıyor" dedi. Kasım sonunda Türk ve Arnavut iş adamlarının bir araya geleceği ikili iş görüşmesi için hazırlık yaptıklarını belirten Şahin, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da Türk ve Arnavut iş adamlarıyla ikili iş görüşmeleri yapıp, ekonomi bilgilendirme seminerlerine katılacakları programa tüm Kadirlili iş adamlarını davet etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler