YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Makam Odasının Kapısını Söktürdü

OSMANİYE (AA) - MENDERES ÖZAT - Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, halkın kendisine rahat ulaşabilmesi için makam odasının kapısını söktürdü.

Vatandaşlar uygulamadan memnun Tarhan'ı ziyaret ederek sorunlarını ileten 77 yaşındaki Ayşe Üzücek de daha önce de belediye binasına geldiğini, ilk defa kapısını söktüren bir belediye başkanı gördüğünü ifade etti. Bundan sonra belediye binasına rahatça gelerek Tarhan'ı görebileceğini dile getiren Üzücek, "Halkı için makam odasının kapısını söktüren başkana teşekkür ediyoruz. Göreve geldiği günden bu yana iyi hizmet veriyor. Allah razı olsun" şeklinde konuştu. Ziyaret gelen diğer vatandaşlar da Tarhan'ın makam odasının kapısını söktürmesinin çok güzel davranış olduğunu belirtti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler