YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

OGİAD girişimcilik kursu düzenleyecek

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) Başkanı Mahmut Keten 27 bin TL’lik hibe destekli girişimcilik kursu...

OGİAD girişimcilik kursu düzenleyecek

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) Başkanı Mahmut Keten 27 bin TL’lik hibe destekli girişimcilik kursu düzenleyeceklerini söyledi.
İş kurmak isteyen girişimciler için kursun bir fırsat olduğunu kaydeden Keten bu çerçevede 30 kişiye eğitim verileceğini kaydetti.
Keten “Kursu Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) 27 bin liralık hibesinden faydalanmak amacıyla düzenleyeceğiz. Kursiyerler, eğitim sonunda girişimcilik sertifikası almaya hak kazanacaklardır. Bir işletme nasıl kurulur, yönetilir, pazarlama stratejileri nelerdir? gibi konularda eğitimler vereceğiz. Kurs bir ay sürecek, haftada 16 saat ders verilecek" dedi.
Kursa katılanlardan ücret talep edilmeyeceğini vurgulayan OGİAD Başkanı Mahmut Keten “Kurs sonunda kursiyerler KOSGEB'e proje sunacak ve kabul edilen projeye 27 bin lira hibe verilecek. Eğitimlerimiz dernek binasında verilecek. 15 Ekim’de sona erecek olan başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler