YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmaniye Il İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı

OSMANİYE (AA) - İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu'nun 2014 yılı Nisan ayı toplantısı Vali Mehmet Oduncu başkanlığında yapıldı.

Osmaniye Il İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu'nun 2014 yılı Nisan ayı toplantısı Vali Mehmet Oduncu başkanlığında yapıldı. Valilikte düzenlenen toplantıya, vali yardımcıları, bazı kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile sivil toplum örgüt temsilcileri katıldı. Vali Oduncu, toplantıda, 2014 yılının ilk çeyreğinin değerlendirileceğini ve gündem maddelerinin görüşülerek gerekli kararlara bağlanacağını söyledi. Osmaniye'nin destek ve kamu projelerden faydalanmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Oduncu, İŞKUR, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü gibi kamu kurumlarının desteklemelerden daha çok pay alması için projeler hazırlaması gerektiğini belirtti. Osmaniye İŞKUR İl Müdürlüğü'nün faaliyetlerini içeren sunumda, 2014 yılının ilk 3 ayında İŞKUR’a 3 bin100'ü erkek olmak üzere 4 bin 63 yeni başvuru yapıldığı, bunlardan 458'ü erkek 598 kişinin işe yerleştirildiği, ilde 2013 sonu itibariyle 25 bin 27 kayıtlı işsiz bulunurken, 2014'ün ilk 3 ayında bu sayının 21 bin 899'a düştüğü bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler