YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmaniye'de Aranan 63 Kişi Yakalandı

Osmaniye'de, hakkında terör örgütü propagandası yapmak suçundan 10 ay hapis cezası bulanan kişi ile birlikte...

Osmaniye'de, hakkında terör örgütü propagandası yapmak suçundan 10 ay hapis cezası bulanan kişi ile birlikte çeşitli suçlardan aranan 63 kişi yakalandı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 38'i cezaevine gönderildi.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlilerince, kent merkezi ve ilçe mahkemeleri tarafından çeşitli suçlardan aranan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahısların yakalanması amacıyla 2-23 Nisan tarihleri arasında bir çalışma yaptı.

Aramalarda, terör örgütü propagandası yapmak suçundan 10 ay, yaralama suçundan 2 yıl 6 ay, mühür bozma suçundan 150 gün, taahhüdü ihlal suçundan 2 yıl 3 ay, kasten yaralama suçundan 4 yıl 2 ay, müessir fiil-tehdit suçlarından 1 yıl 5 ay, borcunun ödeme şartını ihlal suçundan 3 ay, yağma ve güveni kötüye kullanma suçundan 6 yıl 1 ay 5 gün, uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama suçundan 83 gün, taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma suçundan 3 yıl 4 ay, başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama suçundan 4 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahıslar ile birlikte diğer suçlar olmak üzere toplam 63 kişi yakalandı.

Mahkemeye çıkarılan şahıslardan 38'i cezaevine gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler