YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmaniye'de Bale Kursu Kayıtları Başladı

Osmaniye Belediyesi ve Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün işbirliği ile açılacak "bale kursu" kayıtları başladı.

Osmaniye Belediyesi ve Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün işbirliği ile açılacak "bale kursu" kayıtları başladı.

Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Azizoğlu, yazılı açıklamasında, 5-9 yaşlardaki çocuklara bale kursu verileceğini belirtti.

Bale kursunun Cebelibereket Kültür Merkezi'nde verileceğini ifade eden Azizoğlu, şunları kaydetti:

"5-6 ve 7-9 yaş arasındaki çocuklara yönelik düzenlenecek bale kursu için kayıtlarımız başladı. Farklı dallarda Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa kurslar düzenliyoruz. Bale kursu da bunlardan birisi. Kayıtlarda veli izin belgesi, kimlik fotokopisi, fotoğraf ve sağlık raporu gerekiyor. Çocuklarını ücretsiz olan bu kursumuza göndermek isteyen velililerimizi bekliyoruz."

Azizoğlu, Bale kursuna başvuruların Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılması gerektiğini belirtti.

Muhabir: Ümit Kahrıman/Tuğba Temir

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler