YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

“Sağlam bir kapı alarm gibi gereklidir”

Sur Çelik Kapı Osmaniye Şubesinin açılışı Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Adana Valisi Hüseyin Avni...

“Sağlam bir kapı alarm gibi gereklidir”

Sur Çelik Kapı Osmaniye Şubesinin açılışı Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından yapıldı.
Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Sur Çelik Kapı Osmaniye Şubesi sahibi Ezgi Gören, uzun yıllardır Görenler Kerestecilik olarak Osmaniye’de hizmet verdiklerini bugün yeni bir sektöre adım atarak Sur Çelik Kapı Osmaniye Şubesini açtıklarını ifade etti.
Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel ise açılışta yaptığı konuşmada “Osmaniye’de montaj fabrikamız 4–5 yıldır var. Bu bölgeyi çok önemsiyoruz. Osmaniye bizim için hem bir satış noktası hem de montaj ve imalat noktası olacak. Bu bölgedeki bayilerimizi çok önemsiyoruz. Bu bölgeden doğuya ve orta doğuya açılmak istiyoruz.”diye konuştu.
Açılışta konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ise “Burada satışa arz edilecek ürünler bizim işimizi kolaylaştıracak ürünlerdir. Çünkü vatandaş kapısını böyle kale kapısı gibi sağlam bir kapı ile donatırsa hırsızlık olmaz. Bu noktada vatandaşlarımıza da önemli görevler düşüyor. Vatandaşlarımız sağlam kapı, alarm gibi gerekli güvenlik önemlerini almadıkları zaman bu eksikliklerden suç işlemek isteyenler istifade ediyorlar. Bu konudaki yetersizlikler bazen özendirici bile olabiliyor. Sur Kapının bu eksikliği gidereceğine, güvenli kapıları ile hırsızlığın azaltılmasına katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu işletmenin hayırlı olmasını ve tez zamanda büyümesini temenni ediyorum.”dedi.
Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ise “Vatandaşlarımıza da güvenlik konusunda sorumluluk düşüyor. Onlarda evlerinin kapısını sağlam yapmaları, pencerelerini demirle ve işyerlerini de kamera sistemleri ile donatmaları gerekiyor. Sur Çelik Kapı Osmaniye Şubesinin açılmasından memnunum. Çünkü asayişimizi sağlayan güvenlik güçlerimizin işi kolaylaşacak, vatandaşlarımızın hırsızlık olaylarından canı yanmayacak, suç işleyenleri de polisimiz, jandarmamız daha rahat bir şekilde yakalayacaktır. Sur Çelik Kapı Osmaniye Şubesinin hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.
Konuşmaların sonunda Sur Çelik Kapı Osmaniye Şubesinin açılışı Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından yapıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler