YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi

OSMANİYE (AA) – Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde As Osmaniye Gençlik, sezonun ilk maçında 55 Gençlik takımını 95-78 yendi.

OSMANİYE – Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde As Osmaniye Gençlik, sezonun ilk maçında 55 Gençlik takımını 95-78 yendi. As Osmaniye Gençlik, maçın ilk 3 periyodunu 27-8, 52-37, 85-50 önde tamamladı. Son periyotta da üstünlüğünü sürdüren ekip, karşılaşmayı 95-78 kazandı. Maçtan sonra gazetecilere açıklama yapan kulüp başkanı Mehmet Serkan Erdem, sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduğunu söyledi. Grupta zorlu rakiplerin olduğunu belirten Erdem, birinci lige yükselmek istediklerini, bunun için bazı sporcularla transfer görüşmesi yaptıklarını kaydetti. Karşılaşmayı, Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Garnizon Komutanı Muhabere Albay Ersin Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve taraftarlar izledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler