YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaylacılar kendi yollarını yaptı

Osmaniye’de bir grup yaylacı kaldıkları mahalledeki sokağın yolunu beton asfalt dökerek örnek bir davranış sergiledi....

Yaylacılar kendi yollarını yaptı

Osmaniye’de bir grup yaylacı kaldıkları mahalledeki sokağın yolunu beton asfalt dökerek örnek bir davranış sergiledi.
‘Her şeyi devletten beklememek gerekir’ mantığı ile hareket ettiklerini kaydeden Yarpuz yaylası sakinleri imkanı olanları bu tür çalışma yapmaları tavsiyesinde bulundu.
Osmaniye’de Karayolları tarafından yapımı devam eden Yarpuz Yayla yolu bütün hızıyla devam ederken yaylada bulunan Cevdetiye mahalle sakinleri de örnek bir çalışmaya imza attı.
Yarpuz yayla sakinlerinden sekiz ailenin bir araya gelerek yaşadıkları 150 metrelik sokağa beton yol yaptıklarını kaydeden Serdar Pancar, “Bizler burada yayla sakinleri olarak örnek bir çalışma yaptığımıza inanıyorum. Zira bu çalışmamız diğer vatandaşlarımız tarafından da çok beğenildi. Masrafını tespit edip malzemelerini de birlikte aldık ve yolumuzu da kendimiz yaptık. Hem eğlendik, hem hizmet yapmış olduk. Bir kısım arkadaşlarımız harcını yaptı, bir kısım arkadaşımız da bunu yola sererek şeklini verdi. Aslında her şeyi devletten beklememek lazım, imkanı olanlar bizim gibi sokaklarını asfaltlarlarsa hem mahallelerdeki yol sorunu kalmaz, hem hayır işlemiş olurlar” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler