YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ambulans Helikopter Minik Berat Için Havalandı

RİZE (AA) - Çayeli ilçesindeki evlerinde rahatsızlanan 2.5 yaşındaki Berat Kuş, ambulans helikopterle Samsun'a sevk edildi.

Ambulans Helikopter Minik Berat Için Havalandı

Çayeli ilçesindeki evlerinde rahatsızlanan 2.5 yaşındaki Berat Kuş, ambulans helikopterle Samsun'a sevk edildi. Evde aniden fenalaşan Berat Kuş, yakınları tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Muayenede, çocuğun havale geçirdiği ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlendi. Epilepsi ve kalp yetmezliği sorunu da bulunan Berat Kuş için doktorları burada yapılan ilk müdahalenin ardından, ileri tektik ve tedavisi için Samsun'a, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine sevkine karar verdi. Haber verilmesi üzerine Trabzon'dan havalanan ambulans helikopter Rize'ye indi. Berat Kuş, ambulansla Rize İl Jandarma Komutanlığı karşısında bulunan helikopter pistine getirildi. Burada 15 dakika boyunca oksijen verilen Berat, daha sonra ambulans helikopterle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine götürülmek üzere havalandı.

Ambulans Helikopter Minik Berat Için Havalandı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler