YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lisede Dehşet; Boynundan Bıçakladığı Arkadaşı Öldü, Kendisi Yaralandı (2)

ÇİFT BIÇAKLA OKULA GİTMİŞ Rize'nin Pazar İlçesi'ndeki Fen Lisesi'nde gerçekleşen olayla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Dün akşam arkadaşları ile sosyal medya

Lisede Dehşet; Boynundan Bıçakladığı Arkadaşı Öldü, Kendisi Yaralandı (2)

ÇİFT BIÇAKLA OKULA GİTMİŞ
Rize'nin Pazar İlçesi'ndeki Fen Lisesi'nde gerçekleşen olayla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Dün akşam arkadaşları ile sosyal medya üzerinden yaptığı yazışmalarda, 'Yarın okulda sınavlar iptal olacak' ifadesini kullandığı öğrenilen ve arkadaşlarının ısrarlı sorularına cevap vermekten kaçınan B.K.'nın okula çift bıçakla geldiği belirlendi. İkinci saatte, Tarih dersi işlenirken belinden ekmek bıçağını çıkaran B.K., ön sırada oturan arkadaşı Emir Taş'ı boynundan yaraladı. Olaydan sonra bıçağı sınıfa atan ve alt kata inen B.K. bu kez cebindeki çıkardığı başka bir bıçakla boynunu kesti.
Rize Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Okulda uslu bir öğrenci olarak bilinen B.K.'nın öldürdüğü arkadaşı ile bir sorunu da olmadığı belirtildi. B.K.'nın neden böyle bir olayı gerçekleştirdiği araştırılıyor.
HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
Olayı gerçekleştiren B.K., Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Boynundan ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden B.K.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler