YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nehir, Dereye Düşen Lastik Ayakkabısını Almak Isterken Düştüğü Suda Kayboldu

- RİZE'nin  Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi'nde dereye düşerek kaybolan 11 yaşındaki  Nehir Zenginal'ı bulabilmek için ekipler ve köylüler seferber oldu.

Nehir, Dereye Düşen Lastik Ayakkabısını Almak Isterken Düştüğü Suda Kayboldu

- RİZE'nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi'nde dereye düşerek kaybolan 11 yaşındaki Nehir Zenginal'ı bulabilmek için ekipler ve köylüler seferber oldu. Küçük kızın, dereye düşen lastik ayakkabısını alabilmek için girdiği suda akıntıyla sürüklenip kayboldu.
Olay Tunca Beldesi'nin Eskiarmutluk Köyü'nde dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Kadir ve Fatma Zenginal, çocukları Nehir ve 8 yaşındaki Musa'yı yanlarına alarak, çay toplamak için Tunca deresi kenarındaki tarlaya gitti. Kadir ve Fatma Zenginal çay toplarken, kardeşi ile oyun oynayan Nehir'in lastik ayakkabısı dere kenarına düştü. Ayakkabıyı almaya çalışan küçük kız dengesini kaybederek dereye düştü, suda sürüklenerek gözden kayboldu. Kardeşinin çığlıkları üzerine gelen baba ve anne, telefonla ulaştıkları jandarmadan yardım istedi. Ancak dün hava kararıncaya kadar devam eden çalışmalardan sonuç alınamadı.
KÖYLÜLER VE EKİPLER SEFERBER OLDU
Sabah saatlerinde bölgeye gelen Jandarma, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, UMKE, RİKE, AKUT ve polis dalgıç ekipleri, kayıp küçük kız için Tunca deresi boyunca arama çalışması başlattı. Köylülerinde katıldığı arama çalışmasında derenin her iki yanı tarandı, suya giren ekipleri ve vatandaşlar kayaların altını da aradı. Dere yatağında devrilen ağaçları motorlu testere ile kesen ekipler, ellerindeki sopalar yardımıyla arama çalışmalarını sürdürdü. Jandarma ekipleri de, Drone ile Tunca deresi boyunca havadan tarama yaptı. Arama çalışmaları şiddetli yağmura rağmen dere boyunca sürdürüldü.
"SUYA DÜŞEN LASTİK AYAKKABISINI ALABİLMEK İÇİN"
Nehir Zenginal'ın dedesi Abdülmecit Zenginal, babası ve annesi çay topladığı sırada torununun dere kenarında oynadığını belirterek, " Kardeşi, 'ablam dereye düştü' diye bağırıca baba koştu ama kız gözden kaybolmuştu. Lastik ayakkabısı dereye düşmüş. Ayakkabısını almak için dereye girince su alıp götürdü" dedi.
Küçük kızı bulabilmek için arama çalışmalarını sürdüreceklerini belirten köy sakinleri seferber olan tüm ekiplere teşekkür etti.

Nehir, Dereye Düşen Lastik Ayakkabısını Almak Isterken Düştüğü Suda KaybolduNehir, Dereye Düşen Lastik Ayakkabısını Almak Isterken Düştüğü Suda KaybolduNehir, Dereye Düşen Lastik Ayakkabısını Almak Isterken Düştüğü Suda Kayboldu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler