YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Söyleyişi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ) "Genç Yaşta Milletvekili Olmanın 10 Altın Kuralı" konulu söyleşi düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ) "Genç Yaşta Milletvekili Olmanın 10 Altın Kuralı" konulu söyleşi düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi salonunda düzenlenen programa, AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit konuşmacı olarak katıldı.

Milletvekili seçilme sürecini katılımcılarla paylaşan Macit, kendisinin aynı zamanda fahri Rize Milletvekili olduğunu belirtti.

Milletvekili olmanın altın kurallarının olmadığını ifade eden Macit, şunları kaydetti:

"Siyaset artık kişiler üzerinden yürümüyor. Bu ülkede siyasi aktör olmak için milletvekili olmaya gerek yok. İdealiniz, söyleyecek farklı sözünüz varsa ve sosyal medyayı kullanıyorsanız hepiniz siyasi aktör olabilirsiniz."

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa günün anısına Macit'e, plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Fikret Delal

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler