YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rize'de Belediye Başkanına Yapılan Saldırı

RİZE (AA) - AK Parti Rize İl Başkanlığı, Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen'e yönelik saldırıyı basın açıklaması yaparak kınadı.

AK Parti Rize İl Başkanlığı, Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen'e yönelik saldırıyı basın açıklaması yaparak kınadı. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Atilla Esmen ve şoförü Hasan Esmen'e yönelik saldırının tüm Çayeli ve Rize halkına yapılan saldırı olduğu belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Müslümanlar için anlamlı ve güzel bir günde demokrasi ve milletin iradesi ile millete hizmet etmek için çalışan belediye başkanına yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Milletimiz ve inançlarımız için bu kadar önem taşıyan bir günde bu tür olayların yaşanması bizi derinden üzmüştür. AK Parti ailesi olarak bu tür saldırılar karşısında dimdik durarak asla taviz vermeyeceğiz. Belediye başkanımıza yapılan bu çirkin saldırıyı kendimize yapılmışcasına üzüntü duyduğumuzu ifade etmek isteriz. Demokrasilerde şiddetin yerinin olmadığını, bu tür davranışların demokrasi anlayışı içinde asla kabul edilemeyeceğini de hatırlatmak isteriz. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması dileği ile Çayeli halkına hizmet etmek için görevini ifa eden Çayeli Belediye Başkanımız Atilla Esmen ve şoförü Hasan Esmen'e yapılan saldırıyı asla kabul etmediğimizi belirtiyoruz. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki yüce adalet bu saldırıyı gerçekleştiren kişilere gereken cezayı verecektir." Çayeli Müftülüğünce "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu salonunda düzenlenen programa katılan Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen ve şoförü Hasan Esmen, çıkışta 20 kişilik grubun saldırısına uğramış ve darbedilmişti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler