YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15 Yaşındaki Çırak Kızı Pazarladığı Ileri Sürülen Kuaför Tutuklandı, Işadamı Yurt Dışında

PAMUKOVA Pamukova Cumhuriyet Savcılığı tarafından '15 yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla yürütülen ve Sakarya 3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından iddianamesi

PAMUKOVA Pamukova Cumhuriyet Savcılığı tarafından '15 yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla yürütülen ve Sakarya 3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından iddianamesi kabul edilen olay, Pamukova İlçesi'nde oldu. İlçede Ayşegül K.'nin işletmeciliğini yaptığı kuaförde çalışan 15 yaşındaki R.D., ağabeyi ile birlikte geçen Mart ayında Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek çalıştığı kuaför salonunda işyeri sahibi Ayşegül K.nin kendisini işadamı Y.İ.'ye pazarlayıp yaptırdığını öne sürdü. R.D. ifadesinde, babasının cezaevinde olduğunu, geçen yıl okulların kapanmasından sonra A.K.nin sahibi olduğu kuaförde çalışmaya başladığını belirterek, şöyle konuştu:
"Kuaför A.K. yanıma gelerek, 'İyi bir işadamı var. seninle birlikte olmak, ilişkiye girmek istiyor. Çok para kazanırsın. Ne dersin?' dedi. Kabul etmedim. Bu konuşmanın üzerinden yarım saat geçtikten sonra, daha önce hiç görmediğim işadamı Y.İ. kuaför salonuna gelerek, benimle birlikte oldu. Daha sonraları da bir iki kez da beraber oldu."
Pamukova Cumhuriyet Savcısı Hasibe Coşkun tarafından yürütülen soruşturmada sosyal uzman desteğiyle ifade veren 15 yaşındaki R.A’nın ifadesi sonrasında yanında çalıştığı kuaför Ayşegül K., geçen Haziran ayında sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Ssuçlanan işadamı Y.İ. ise, soruşturma sürerken yurt dışına çıktığı için ifadesi alınamadı.
Davada küçük kızın avukatlığını üstlenen Sakarya Barosu Başkanı Avukat Zafer Kazan ve Avukat Elif Erdem Düzgün soruşturmanın derinleştirilmesini istedi. Şüphelilerin telefonları dinlemeye alındı ve telefon kayıtları istendi. Y.İ.'nin ifadesi yurt dışında olduğu için alınamazken, küçük kıza fuhuş yaptırdığı öne sürülen kuaför Ayşegül K. kendisine yöneltilen suçlamaları reddederek Y.İ.'nin kendilerinin aile dostları olduğunu söyledi. Bu arada davada kuaförde çalışan küçük kıza cinsel istismarda suçlanan işadamı Y.İ. ise, soruşturmadan 2 hafta sonra Fişdişi sahillerine gitti. İşadamının bu ülkede yatırımları bulunduğu belirtildi.
Sakarya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde önümüzdeki günlerde görülecek davada yanında çalışan kıza cinsel istismara yönlendirdiği iddia edilen Kuaför Ayşegül K. için 40 yıla varan hapis cezası istemi ile dava açıldı. Fildişi Sahili'nde bulunan işadamı Y.İ. için de, '15 yaşından küçük kıza cinsel istismar’ suçlamasından 40 yıla varan hapis cezası istendi. Bu arada işadamının yakınları ise suçlamaların komplo olduğunu iddia etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler