YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü Personeli Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğünde gelenek haline gelen bayramlaşma töreni Bölge Müdürlüğü yemekhanesinde tüm personelin katılımıyla...

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü Personeli Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğünde gelenek haline gelen bayramlaşma töreni Bölge Müdürlüğü yemekhanesinde tüm personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları Musa Çelebi, Yaşar Sarı ve Yusuf Şahin’in yanısıra, Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğü ve tüm Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Bölge Müdür Yardımcısı Yusuf Şahin yaptığı konuşmada, “Geçirmiş olduğumuz 4 günlük kurban bayramı ve beraberindeki 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlamamızın ardından kurumsal bayramlaşmamızı gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Ben hepinizin bayramını tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz ise, “Öncelikle kurban bayramınızı ve devamında Cumhuriyet bayramınızı tebrik ederim. Bu bayram izin olması ve iki bayramın biraya gelmesi bizim açımızdan iyi olduğu kanaatindeyim. Umarım kazasız belasız bir dönem atlatmışsınızdır. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde bir bayrama sizlerle birlikte ulaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Siz değerli çalışanlarımızı katılımından dolayı teşekkür eder, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler