YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akyazı'da yarış atı izleycileri arasına daldı

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'de Abhazya Cumhuriyeti'nin 20'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen şenlikler sırasında yapılan at yarışında iki at çarpışınca, biniciler yere düştü.

Akyazı'da yarış atı izleycileri arasına daldı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde her sene geleneksel olarak düzenlenen Ayaayra Kafkas Şenlikleri’nde gerçekleştirilen at yarışları esnasında iki atın çarpışması sonucu seyircilerin arasına dalan at, 3 kişinin yaralanmasına neden oldu.Akyazı ilçesi Akbalık Mahallesi’nde düzenlenen Ayaayra Kafkas Şenlikleri at yarışlarında A grubunda yarışan iki at, yarış esnasında birbirine çarptı. Bariyerlerden atlayarak seyircilerin arasına dalan bir at, bu esnada yarışları izleyen Nail Kayahan (61), Recep Aykut (36) ve Adem Toprakçı’yı (17) ezerek yaralanmalarına neden oldu. Kontrolden çıkan at, park halindeki otomobillere de çarparak hasar verdi. Jokeyin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yaralanan seyirciler olay yerine gelen 112 ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler