YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arabadan indirip, öldüresiye dövdüler

Sakarya'da 4 kişi, otomobili ile giden Muzaffer Sarı'yı araçla önünü kestikten sonra indirip öldüresiye dövüp kaçtı.

Arabadan indirip, öldüresiye dövdüler

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde dün gece kimliği belirlenemeyen 4 kişi, otomobili ile giden 24 yaşındaki Muzaffer Sarı'yı araçla önünü kestikten sonra indirip öldüresiye dövüp kaçtı.

Dün saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, Muzaffer Sarı, yönetimindeki otomobille ilçe merkezinde seyir halinde iken, kimliği belirlenemeyen 4 kişi otomobil ile önünü kesti. İddiaya göre genci araçtan indiren 4 kişi, cadde ortasında tekme tokat dövdü. Yardım çığlıklarını duyan çevre sakinlerinin polise haber vermesi üzerine polis olay yerine gelirken, 4 kişi ise otomobille kaçtı.

Aldığı darbelerle yarı baygın halde bulunan genç, önce Akyazı Devlet Hastanesi’ne, burada yapılan müdahale sonrası da Adapazarı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Polis olaya karıştıkları iddia edilen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler