YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Basketbol: Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası

Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'nda Çin'i 65-63 mağlup eden Türkiye, turnuvada ikinci galibiyetini aldı.

Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'nda Çin'i 65-63 mağlup eden Türkiye, turnuvada ikinci galibiyetini aldı.

Atatürk Spor Salonu'nda devam eden turnuvanın 4'üncü gününde A Grubu'nda ilk olarak Fransa ve Letonya karşılaştı. Fransa'nın 69-67 galip geldiği maçta Gombauld Stephane, 27 sayı kaydetti, Letonya'da ise Renars Birkans maçı 17 sayıyla tamamladı.

Grubun ikinci maçında Sırbistan, İsveç'i 88-38 mağlup etti. Sırbistan'da en etkili isim 17 sayı ile Dimitrije Spasojevic olurken, İsveç'te Theodore Silveira Övrebo 10 sayı kaydetti.

Grupta günün son maçında ise Türkiye, Çin ile karşılaştı. Ay-yıldızlı ekibin 65-63 galip geldiği maçta Arber Berisha, Türk Milli Takımı'nda 14 sayıyla en skorer isim oldu. Çin'de de Hao Fu, mücadeleyi 14 sayıyla tamamladı.

-B Grubu-

B Grubu'nun ilk maçında Almanya, Slovenya'yı 69-67 yendi. Almanya'da Sanders Moritz, 14 sayı kaydetti, Slovenya'da ise Blaz Mesicek, mücadeleyi 15 sayıyla tamamladı.

Grubta günün ikinci maçında ise Arjantin, Karadağ karşısında 64-56 galip geldi. Arjantin'de Guillermo Alfonzo Aliende 13 sayı kaydederken, Karadağ'da Nikola Lucic karşılaşmayı 19 sayıyla tamamladı.

Grubun son maçında Yunanistan, Ukrayna'yı 81-67 mağlup etti. Yunanistan'da George Papagiannis 20 sayılık performans sergilerken, Ukrayna'da Kirill Marchenko 10 sayı attı.

Turnuva, yarın yapılacak maçlarla tamamlanacak.

Muhabir: Mehmet Özcan

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler