YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyükşehrin Sokak Iftarındaki Masaları Ve Hizmeti 5 Yıldızlı Oteli Aratmıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerinde 2-3 bin kişiye sokak iftarları veriyor. Vatandaş, sıraya girmiyor, yemeği...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerinde 2-3 bin kişiye sokak iftarları veriyor. Vatandaş, sıraya girmiyor, yemeği hazır olarak görevliler tarafından iftara bir iki dakika önce önüne konuyor. Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Vatandaşlarımız, iftar sofralarının en önemli ve özel misafirleri. Bu sebeple sofralara büyük özen gösteriyoruz.” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 5 yıldızlı otel konforunda sokak iftarları veriyor. En son iftar masası Sapanca’daki en işlek caddeye kuruldu. Büyük masalar caddeye özenle yerleştiriliyor. Üzerine en güzel temiz örtüler örtülüyor. Sandalyeler kumaş ve tüllerle süsleniyor. Hızlı servis için masa aralarına 13 farklı yere yemek istasyonları kuruluyor. Vatandaşların iftarda su ve meşrubatları soğuk içebilmeleri için servis iftardan kısa süre önce getiriliyor. Normal pide yanında kıymalı pide servisi de yapılıyor. Kıymalı pide soğumasın diye özel kabında korunuyor. İftardan birkaç dakika önce de görevli personel ana yemeği sofralara dağıtıyor. Bu şekilde vatandaş kuyruğa girip yemek almak zorunda kalmıyor. Her şey önüne gelip huzurla iftarını yapıyor.

BAŞKAN, MASA MASA GEZİP HALKIN RAMAZANININ KUTLUYOR

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da vatandaşlarla birlikte iftar yapıyor. İftardan önce, masa masa gezip vatandaşlara ‘Hoş geldiniz’ diyerek Ramazanını kutlayan Başkan Toçoğlu, afiyet olsun temennisinde bulunuyor. Sıkıntısı olan vatandaşlar ise doğrudan aracısız başkana ulaşarak sesini duyurabiliyor. Toçoğlu, iftardan sonra hemen ayrılmayarak vatandaşlarla sohbet ediyor.

Bu sene her ilçeye iftar sofrası kurduklarını ve halkla birlikte iftar yaptıklarını belirten Toçoğlu, “Vatandaşlarımız, iftar masalarımızın en önemli ve özel misafirleri. Onları en iyi şekilde ağırlamak için büyük gayret gösteriyoruz. Bu sebeple masalarımızı çok güzel şekilde donatıyoruz. Ramazan ayımız dolu dolu geçiyor. Bu sofralarda binlerce vatandaşımızla birlikte iftar yapıyoruz. Gerçekten çok güzel bir duygu.” diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler