YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Buzdolabında civciv üretimi

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde iki arkadaş, kullanılmayan bir buzdolabını kuluçka makinasına çevirdi.

Buzdolabında civciv üretimi

Akyazı'da Adnan Çuroğlu ile Halil Mete adlı iki arkadaş, kullanılmayan bir buzdolabını kuluçka makinesine çevirdi. 190 yumurta kapasiteli buzdolabında bugüne kadar yaklaşık 500 civciv üreten iki arkadaş aynı makinada keklik, sülün ve devukuşu üretimi de yapmayı planlıyor.

Buzdolabından imal ettikleri kuluçka makinasının 190 yumurta kapasiteli olduğunu söyleyen Çuroğlu, "Bu makine ile şimdiye kadar 500 civarı civciv üretmeyi başarıp yumurta sahiplerine civcivlerini teslim ettik. Şu an itibariyle değişik kanatlı türlerinden kaz, hindi ve yaban ördeği üretimine de başladık. İlerde keklik, sülün, bıldırcın, devekuşu üretimine de başlamak istiyoruz" diye konuştu.

İşte bir Türkün son buluşu | www.mynet.com/video

.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler