YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cezaevinden çıkıp akrabası ile çatıştı

Sakarya’nın Akyazı İlçesine bağlı Taşburun köyünde saldırıya uğrayan Yaşar Hoşoğlu ağır yaralandı.

Cezaevinden çıkıp akrabası ile çatıştı

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanarak cezaevinden tahliye olan 42 yaşındaki Emin Gönülhan, dün gece daha önce aralarında husumet bulunan akrabası Yaşar Hoşoğlu ile çatışmaya girdi. Tabanca ile yaralanan 2 kişi çevrede bulunanlar tarafından götürüldükleri hastanelerde tedavi altına alındı.

Silah ve mermi kaçakçılığı suçundan Hendek Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında cezasının bitmesine 6 ay kala tahliye olan Emin Gönülhan, Akyazı İlçesi'ne bağlı Taşburun Köyü'nde dün saat 22.00 sıralarında aralarında husumet bulunan ve akrabası olan 34 yaşındaki Yaşar Hoşoğlu'na tabanca ile ateş etti. Yaşar Hoşoğlu da üzerinde taşıdığı tabanca ile karşılık verdi. Birbirlerine ateş eden iki kişi yaralandı.

Vücuduna 7 kurşun isabet eden Yaşar Hoşoğlu çevredeki vatandaşlar tarafından bir otomobile bindirilerek önce Akyazı İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tedavinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Omuzuna kurşun isabet eden Emin Gönülhan ise, özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Silahlı çatışmayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler