YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "13 yıldır milleti için çalışan Sayın Başbakanımızı Çankaya’ya çıkarmak için elimizden geleni yapacağız"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "13 yıldır milleti için çalışan Sayın Başbakanımızı Çankaya’ya çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Geyve ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların cumhurbaşkanı seçimine daha fazla destek vermesi gerektiğini belirtti. Toçoğlu, Sakarya'nın AK Parti'nin yanında olduğunu her seçimde gösterdiğini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Tüm gücümüzle çalışacağız. 13 yıldır milleti için çalışan Sayın Başbakanımızı Çankaya’ya çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Hamdolsun, Sayın Başbakanımız göreve başladığından itibaren gerek milletvekili seçimleri, gerek referandum ve gerekse yerel seçimlerde her zaman oy oranımızı yükselttik. İnşallah Sakarya olarak, Sayın Başbakanımızın ilk turda Çankaya’ya çıkması için gerekli desteği vereceğiz. Nasıl bu güne kadar beraberce çalışarak, ilçelerimizi ve şehrimizi belli bir noktaya getirdiysek, inşallah cumhurbaşkanımızı da seçerek yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler