YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimi

  Sakarya'da emekli Ferit Sayım, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla bağış hesabına para havale etti.

Sakarya'da emekli Ferit Sayım, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla bağış hesabına para havale etti. Sayım, Ziraat Bankası Serdivan Şubesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'a destek için emekli maaşını bağışladığını söyledi. Seçimi, Erdoğan'ın kazanacağına inandığını vurgulayan Sayım, "Başbakanımızın ülkeye çok hizmetleri oldu. Yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarız. Ben de Başbakanımıza emekli maaşımı bağışlıyorum. Allah hayırlısını versin. İnşallah birinci turda seçilecek" ifadesini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler