YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşi evi terk edince ağaca çıktı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi’nde eşinin evi terk ettiği Nihat Ayyıldız, geri dönmesi için 25 metrelik çınar ağacına çıktı.

Eşi evi terk edince ağaca çıktı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi’nde 3 yıllık karısının evi terk etmesi üzerine öfkelenen koca, onu getirmek için kendisine ilginç bir yol seçti. İlçe merkezinde yaklaşık 25 metre yüksekliğindeki çınar ağacına çıkan çılgın koca, bir süre sonra olay yerine getirilen karısının eve dönme sözü vermesi üzerine ağlayarak aşağı indi.

Dün saat akşam saatlerinde Akyazı ilçe Merkezi’nde Orman İşletmesi karşısında bulunan çınar ağacının üzerinde bir kişinin bulunduğu polise ihbar edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ağaçın tepesindeki 26 yaşındaki Nihat Ayyıldız'ı indirmek istedi. Ancak eşinin evini terk ettiğini söyleyen Ayyıldız, eşi bulunup getirilmezse kendini aşağı atacağını söyledi.

Polis ekipleri yolu trafiğe kapatıp 112 ambulansı ve itfaiyeye haber verdi. Yaklaşık yarım saat süren ikna çalışması sonuç vermeyince polis çareyi Taşyatak Köyü’nde oturan eşi bir çocuk annesi Bahar Ayyıldız’ı getirmekte buldu. Genç kadın megafonla gözyaşları içerisinde ‘’Tamam eve döneceğim söz. Ne olur in aşağıya, kendine bir şey yapma yalvarıyorum" diyerek kocasına seslendi. Bunun üzerine çılğın koca itfaiye aracının sepetiyle aşağıya indirildi.

Polisler tarafından ilçe emniyet müdürlüğüne götürülen Nihat Ayyıldız gözyaşlarına boğuldu. Karısıyla birlikte ifade veren genç koca ve karısı daha sonra evlerine gittiler

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler