YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ferizli'de Seyyar Satıcılara Uyarı

  Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, seyyar satıcıların belediye iş yeri açma ve çalışma yönetmeliğinde belirtilen esaslara uymak zorunda olduklarını bildirdi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, seyyar satıcıların belediye iş yeri açma ve çalışma yönetmeliğinde belirtilen esaslara uymak zorunda olduklarını bildirdi. Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seyyar satış yapmak için gıda enstitüsünden veya ilgili kuruldan hijyen belgesi almak mecburiyetinin olduğunu söyledi. Seyyar satıcıların bulunduğu bölgenin belediyesine yer bildirmeleri gerektiğini anlatan Soğuk, şunları kaydetti: "Seyyar satıcılar belediye iş yeri açma ve çalışma yönetmeliğinde belirtilen esaslara uymak zorundadır. Görüyoruz ki her geçen gün sokaklar meydan ve kaldırımlarımız bu seyyar satıcılar tarafından biraz daha işgal ediliyor. Yerel yönetimler olarak halktan gelen şikayetleri de dikkate alarak belediyemizin zabıta görevlileri tarafından şartlara uymayanlara kanuni işlemleri yapılmaktadır."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler