YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbol: Süper Amatör Lig

Sapanca Gençlikspor Teknik Direktörü Yasin Çelik, “Sapancaspor, kolya lokma değil. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Futbol: Süper Amatör Lig

Sapanca Gençlikspor Teknik Direktörü Yasin Çelik, “Sapancaspor, kolya lokma değil. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Sapanca Gençliksporlu yönetici, teknik heyet ve futbolcular hafta sonu Serdivanspor’la oynanacakları Bölgesel Amatör Lig yükselme mücadelesi öncesi yemekte bir araya geldi. Telafisi olmayan bir maç oynayacaklarına dikkati çeken Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını anlattı. Takımda eksik veya sakat futbolcu bulunmadığını belirten Çelik, “Takım olarak maça hazırız. Çağlar’da ufak bir sakatlık söz konusuydu, onu da giderdik. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Sapanca Gençlikspor, kolay lokma değil. Takım olarak çim sahada idman yapıyoruz ve sahaya karşı yabancılık çekeceğimizi sanmıyorum. Ümit ediyorum ki fair play açısından da iyi bir maç olur” diye konuştu. Kulüp Başkanı Umut Sıy da BAL Ligi'ne çıkarak 14 yıllık hasrete son vermek istediklerini söyledi. Maça hazır olduklarını ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Sıy, “Taraflı-tarafsız tüm Sapancalıları maça bekliyoruz. Play off’larda bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen Kurtköyspor, Kırkpınarspor, Sapanca Akademispor, Akçayspor ve Hacımercanspor’a Sapanca için tek yürek olabileceğimizi bize gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Futbol: Süper Amatör Lig

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler