YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçtığı Hastaneye 6 Saat Sonra Baygın Halde Getirildi

 Sapanca ilçesinde uyuşturucu kullandığı için baygın halde hastaneye getirilen kişi, buradan kaçtıktan 6 saat sonra tekrar baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı.

Sapanca ilçesinde uyuşturucu kullandığı için baygın halde hastaneye getirilen kişi, buradan kaçtıktan 6 saat sonra tekrar baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Gazipaşa Belge Sokak'ta boş arazide 2 kişinin yattığını gören vatandaşlar, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bonzai kullandıkları iddia edilen Aykut Ç. Sapanca Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan Aykut Ç, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Barış T. de Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne sevk edildi. Yaklaşık 6 saat sonra yine aynı yerde uyuşturucu kullanan bir kişinin baygın halde yattığı ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, bu kişinin Barış T, olduğunu belirledi. Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'nde işlemleri sürerken hastaneden kaçtığı tespit edilen Barış T, ambulansla önce Sapanca Devlet Hastanesi'ne, daha sonra da Toyota Acil Yardım Hastanesine kaldırıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler