YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Komşusunun yardımıyla hayata tutunuyor

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, sigortasız çalışan eşini trafik kazasında kaybeden 2 çocuk annesi kadın, komşularının yardımıyla yaşam mücadelesi veriyor.

Komşusunun yardımıyla hayata tutunuyor

Eşini iki ay önce İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında kaybeden Neziha Baştan (33), ölen eşinin sigortasız olması ve maaş bağlanmaması nedeniyle geçim sıkıntısı çekmeye başladı. Geliri olmaması nedeniyle oturduğu evin kirasını da ödeyemeyen Baştan, teyzesinin verdiği prefabrike eve yerleşti.

Baştan, komşularının getirdiği yiyecekler ve yardımlarla, ilköğretim okulu öğrencisi oğlu ve 4 yaşındaki kızıyla birlikte yaşam mücadelesi veriyor.
Baştan, eşini iki ay önce kullandığı kamyonunun lastiğini değiştirirken başka bir aracın çarpması sonucu kaybettiğini söyledi.

Eşinin sigortasız bir işte çalışması nedeniyle kendisine maaş bağlanmadığını ifade eden Baştan, ''Kazadan sonra iki çocuğumla ortada kaldım. Komşularımın yaptığı yardımlarla geçiniyorum. Eşimin sigortasız olarak yanında çalıştığı patronu da bizleri aramıyor. Eşimin geçmişte sigortası var. Bana hukuk sürecinde yardım edilmesini istiyorum. En azından sigorta üzerinden bana veya çocuklarıma maaş bağlanmasını istiyorum'' dedi.

Baştan, oturdukları prefabrike evi teyzesinin temin ettiğini belirterek, ''Buradan çıkarsak kalacak başka yerimiz yok. Lütfen bize yardım edin'' diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler