YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sakarya Kız Öğrenci Yurdu'nda Doğalgaz Kaçağı Paniği

Zafer TOKUŞ/ADAPAZARI Özel bir inşaat firmasından kiralanarak Kredi Yurtlar Kurumu'na Olay üzerine Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Arif Özsoy da

Sakarya Kız Öğrenci Yurdu'nda Doğalgaz Kaçağı Paniği

Zafer TOKUŞ/ADAPAZARI Özel bir inşaat firmasından kiralanarak Kredi Yurtlar Kurumu'na Olay üzerine Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Arif Özsoy da yurda gelerek paniğe yatıştırmaya çalıştı ve tahliye edilen öğrenciler başka bir binadaki konferans salonuna alındı.
İhbar üzerine Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. ekipleri saat 23.30 sıralarında binaya gelerek inceleme yaptı, doğalgaz kaçağı olmadığını belirledi. Buna rağmen kokunun devam ettiği söylenince saat 02.30'da ekipler yurt binasının tüm kapı ve pencerelerini kapatıp daha donanımlı cihazlarla ölçüm yaptı. Binada ve çevrede gaz kaçağına yine rastlanmazken, kokunun kalorifer bacasından çıkan dumanın rüzgarın etkisiyle binaya dolmasından kaynaklandığı anlaşıldı.
Kredi ve Yurtlar İl Müdürü Arif Özsoy, "Öğrencilerin ilk ihbarından itibaren gece boyunca incelemeler devam etti. Ancak çok şükür gaz kaçağına rastlanmadı. Maalesef Adana'da yaşanan elim olaydan sonraki hassasiyetten dolayı öğrencilerimiz çok panik olmuş. Bahsedilen iddialarda olayın sıcaklığında panik sebebiyle yaşanmış. Görevlilerimizin kastı bulunmuyor. Yurt zaten kısa sürede boşaltıldı. Kendilerine başka yerde yatak ayarladık. Ancak incelemelerin tamamlanmasının ardından yurda girmeyi kabul ettiler. Çok şükür herhangi bir problemimiz bulunmuyor" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler