YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sakarya'da Berberler Pazar Günü Izin Yapacak

 Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Yıldız, berberlerin pazar günü izin yapması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Yıldız, berberlerin pazar günü izin yapması için çalışma başlattıklarını söyledi. Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son genel kurulda berber dükkanlarının pazar günü hizmet vermemesi yönünde karar aldıklarını belirtti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine, konuyla ilgili dilekçe verdiklerini bildiren Yıldız, şöyle konuştu: "Yakında uygulamaya başlayacağız. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda böyle karar aldık. Berberlerin pazar günü çalışması yönünde herhangi bir zorunluluk bulunmuyor. Vatandaşlarımızdan şikayetler geliyor ama Türkiye'de büyükşehirler arasında hafta sonunda uygulama yapmayan tek il Sakarya'dır. Pazar günleri özel cemiyet ve düğünü olan vatandaşlar için gerekli izin verilecek. Vatandaşları hiçbir şekilde mağdur etmeyeceğiz." Yıldız, bu yıl fiyatlara zam yapılmayacağını kaydederek, "2015 yılında ise, günün şartlarına göre zam isteğimiz olacaktır. Artık eskiden sadece sakal ve saç kesimi vardı. Şimdi güzellik salonundaki gibi malzemeler kullanılıyor. Bunları göz önüne alıp, zam talebimizi ileteceğiz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler