YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sakarya'da Denize Giren Iki Kardeşin Kaybolması

Karasu ilçesinde serinlemek amacıyla girdikleri denizde kaybolan iki kardeşten ağabeyin cesedi de dalgıçlar tarafından bulundu. 

Karasu ilçesinde serinlemek amacıyla girdikleri denizde kaybolan iki kardeşten ağabeyin cesedi de dalgıçlar tarafından bulundu. Ramazan Bayramı tatili için Eskişehir'den geldikleri ilçede serinlemek amacıyla denize girdikten sonra akıntıya kapılarak kaybolan Ali Özen'i arama çalışmaları 3 gündür devam ediyor. Kıyıda arama çalışmalarını sürdüren Sahil Güvenlik ekipleri, kayaların arasında ceset olduğunu fark etti. Sudan çıkarılan Özen'in cesedi, Karasu İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Eskişehir'den bayram tatili için Hendek ilçesindeki akrabalarının yanına gelen Ali ve kardeşi Salih Özen, 3 gün önceki Karasu ziyaretinde liman mevkisinde akıntıda kaybolmuş, Salih Özen'in cesedi dün balıkçılar tarafından bulunmuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler