YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SAKARYASPOR 14 BİN SEYİRCİYE OYNUYOR

Zafer TOKUŞ/Aziz GÜVENER/ADAPAZARI Bu yıl Passolig uygulaması nedeniyle Süper Lig maçlarını izleyen seyircilerin sayısındaki azalmalar konuşurken 2006-2007 sezonunda Süper Lig’de mücadele

SAKARYASPOR 14 BİN SEYİRCİYE OYNUYOR

Zafer TOKUŞ/Aziz GÜVENER/ADAPAZARI Bu yıl Passolig uygulaması nedeniyle Süper Lig maçlarını izleyen seyircilerin sayısındaki azalmalar konuşurken 2006-2007 sezonunda Süper Lig’de mücadele eden Sakaryaspor, dolu tribünlere oynuyor. Önce PTT 1'inci Ligi'ne, daha sonra da 2'nci Lig ve 3'üncü Lig'e düşen 2 yıldır bulunduğu 3'üncü Lig 3'üncü Grupta lider durumda bulunan yeşil siyahlı ekibin her maçında bilet bulmak zor oluyor. Adapazarı’ndaki her maçtan önce toplanan taraftarlar, meşaleler yakarak tezahüratlar arasında stada gidiyor.
2000 KİŞİ BİLET BULAMADI STAT DIŞINDA KALDI
Bugün Sakaryaspor'un 2-0 yendiği Bergama Belediyespor maçını da 5000'i kombine olmak üzere 14 bin seyirci maçı izledi. Bilet bulamayan yaklaşık 2 bin kişi ise dışarıda kaldı. Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, "Takımın şehirle kenetlenmesi bizleri de futbolcuları da motive ediyor. tada giremeyenler de oldu" dedi.
STADYUM YAPILIYOR
Bu arada Sakarya’da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 25 bin kişilik yeni stadyum yaptırıyor. Taraftarlar, yetersiz olduğunu söyleyerek kapasitenin artırılmasını istiyorlar.

FOTOGRAFLI

SAKARYASPOR 14 BİN SEYİRCİYE OYNUYORSAKARYASPOR 14 BİN SEYİRCİYE OYNUYORSAKARYASPOR 14 BİN SEYİRCİYE OYNUYOR

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler