YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SAMEK'ten Usta Öğrencilerine Eğitim Semineri

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK), usta öğreticilerine yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK), usta öğreticilerine yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, SAMEK'in, 14 merkez ve 48 branşta vatandaşlara hizmet vermeye devam ettiği bildirildi.

SAMEK, kursiyerlerine daha kaliteli ve verimli hizmet sunma hedefiyle usta öğreticilerine yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenledi.

Düzenlenen seminerlerde meslek eğitimlerinin yanı sıra, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Halil İbrahim Keskin, "Güvenli Toplum", İş Güvenliği Uzmanı Özlem Uysal, "İşveren ve Çalışan Hukuku", Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörü Alpay Şirin ise "Belediye Hizmetleri ve Halkla İlişkiler" konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, SAMEK olarak kendilerini yenilediklerini, kursiyerlere daha kaliteli ve verimli hizmet sunma hedefiyle eğitim seminerleri düzenlediklerini belirtti.

Muhabir: Uğur Subaşı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler