YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'sapanca Kocaeli'ne Bağlansın' Kampanyasına Karşı Ak Partililer Devrede

Bahattin TIKNAZ/ADAPAZARI Sapanca'da evi de bulunan Ak Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ile Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç,

'sapanca Kocaeli'ne Bağlansın' Kampanyasına Karşı Ak Partililer Devrede

Bahattin TIKNAZ/ADAPAZARI Sapanca'da evi de bulunan Ak Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ile Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Çetin ile Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, bugün esnaf ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi. Özkum Restoran’da gerçekleşen toplantıda, esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Sapanca'nın Sakarya'dan ayrılıp Kocaeli'ne bağlanması kampanyasına neden destek verdiklerini anlattı. Konuşmacılar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile eski İmar Daire Başkanı Zafer Poyraz eleştirildi. Milletvekili Mustafa İsen ve İl Başkanı Kılıç dinledikleri sorunları not alarak çözüm bulacaklarını söylediler.
BELEDİYE BAŞKANI BASIN TAPLINTISI YAPTI
Sapanca Belediye Başkanı Ak Partili Aydın Yılmazer de düzenlediği basın toplantısında, Sapanca'nın gerek sosyal, gerek kültürel gerekse de politik nedenlerden dolayı Sakarya ile geçmişten gelen sıkı bağları olduğunu belirtti.
Yılmazer, "Sapanca, Sakarya ile bütünleşmiş bir ilçedir" dedi. Yılmazer, "Karşılıklı istişare ile her türlü sıkıntı giderilir. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile göreve geldiğim 15 ay içerisinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Her türlü fikre saygılıyız. Kocaeli’ne bağlansak ne olur? Her iki belediye de Ak Partili. Başkanlar değiştiğinde ne olacak?" dedi.
Yılmazer daha sonra Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin, Sapanca’ya yapacağı yatırımları da anlattı.
Bu arada Sapancalıların, dün ilçe girişine astıkları "Daha iyi hizmet almak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmak istiyoruz" şeklindeki büyük pankart da belediye zabıtası görevlileri tarafından kaldırıldı.

FOTOGRAFLI

'sapanca Kocaeli'ne Bağlansın' Kampanyasına Karşı Ak Partililer Devrede

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler