YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sapanca'da Tem'deki Tır Parkında 2 Ceset Bulundu (2) (Yeniden)

Bahattin TIKNAZ/SAPANCA Polise bugün saat 04.00 sıralarında TEM'in Ankara yönündeki TIR parkında iki ceset bulunduğu ihbarı geldi. Sevk edilen ekipler bir kadın ve

Sapanca'da Tem'deki Tır Parkında 2 Ceset Bulundu (2) (Yeniden)

Bahattin TIKNAZ/SAPANCA Polise bugün saat 04.00 sıralarında TEM'in Ankara yönündeki TIR parkında iki ceset bulunduğu ihbarı geldi. Sevk edilen ekipler bir kadın ve erkeğe ait cesetleri buldu. Yapılan araştırmada, cesetlerin Emine Küçük ve Mustafa Bayrak'a ait olduğu belirlendi. Bayrak'ın cesedinde kurşunun yanı sıra 14 bıçak yarası, Küçük'ün cesedinde yine kurşun ve 2 bıçak yarası saptandı.
Kadın ve erkeğin başba bir yerde öldürüldükten sonra cesetlerinin getirilip TIR parkının bulunduğu alana atıldığı sanılıyor. Düzce nüfusuna kayıtlı Emine Küçük'ün 3 ay önce eşinden boşandığı belirlendi. Mustafa Bayrak'ın da Artvin nüfusuna kayıtlı oldukları ifade edildi.

Sapanca'da Tem'deki Tır Parkında 2 Ceset Bulundu (2) (Yeniden)Sapanca'da Tem'deki Tır Parkında 2 Ceset Bulundu (2) (Yeniden)Sapanca'da Tem'deki Tır Parkında 2 Ceset Bulundu (2) (Yeniden)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler