YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sapanca'da Vahşet; Kadın Doktor Ile Ilaç Mümessilini Öldürülüp Tem'e Attılar

Bahattin TIKNAZ- SAPANCA Sapanca'da bu sabaha karşı saat 04.00 sıralarında polisi arayan bir kişi, TEM'in Ankara yönündeki Kurtköy TIR Parkı'nda

Sapanca'da Vahşet; Kadın Doktor Ile Ilaç Mümessilini Öldürülüp Tem'e Attılar

Bahattin TIKNAZ- SAPANCA Sapanca'da bu sabaha karşı saat 04.00 sıralarında polisi arayan bir kişi, TEM'in Ankara yönündeki Kurtköy TIR Parkı'nda iki ceset bulunduğu ihbarını yaptı. Söylenen yere giden polis ekibi bir kadın ve bir erkeğe ait cesetlerle karşılaştı. Araştırma başlatan polis kısa sürede öldürülen kişilerin aile hekimi olarak görev yapan Dr. Emine Küçük ve ilaç mümessili Mustafa Bayrak'a olduğunu saptadı.
Mustafa Bayrak'ın cesedinde 14 bıçak darbesi ve 4 kurşun, Dr. Emine Küçük'ün cesedinde ise 2 bıçak darbesi ve tek kurşun saptanırken, cinayetin başka bir yerde işlenip cesetlerinin buraya atıldığı değerlendirildi. Cesetler, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, çifti cinayetteki esrar perdesinin aydınlatılması için polis çok yönlü soruşturma başlattı.
DOKTOR, KISA SÜRE ÖNCE BAŞANMIŞ
Öldürülen Dr. Emine Küçük'ün, Düzce kent merkezindeki Dereli Tütüncü Sağlık Ocağı ile Kalıcı Konutlar Sağlık Ocağı'nda 2005 yılı ile 2014 yıllara arasında aile hekimi olarak görev yaptığı belirtildi.
Düzce'nin Gümüşova İlçesi'nde kum ve hafriyat işleriyle uğraşan müteahhit Hikmet Battal ile evlenen ve 6 yaşında bir kızı olan Dr. Emine Küçük'ün, geçen yıl boşandığı ve yaklaşık 3 ay önce İstanbul'a tayinini isteyip gittiği kaydedildi. İkinci evliliğini yapan eşi Hikmet Battal'ın kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşandığı ileri sürülen Dr. Emine Küçük'ün, babaya verilen kızının velayetini almaya çalıştığı ifade edildi.
SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Sapanca Cumhuriyet Savcılığı çifti cinayetin aydınlatılması için soruşturma başlattı. Cesetlerin bulduğu yerde toplanan deliller ve olayı ilişkin tüm ipuçları değerlendirilirken, gözler öldürülen Dr. Emine Küçük'ün boşandığı eşi müteahhit Hikmet Battal'a çevrildi.
Henüz kendisine ulaşılamayan müteahhit Hikmet Battal'ın arandığını öğrenince polisi arayıp "İl dışındayım kısa sürede gelip ifade vereceğim" dediği, ancak henüz ifade vermediği belirtildi.
EV SATIŞI İÇİN GİTTİĞİ İDDİASI
Dr. Emine Küçük ve ilaç mümessili Mustafa Bayrak'ın cesetlerini teşhis için yakınları İstanbul Adli Tıp Kurumu'na çağrıldı.
Öldürülen Mustafa Bayrak'ın kuzeni olduğunu söyleyen ve teşhis için Adli Tıp Kurumu'na gelen Süleyman İnce, "Dr. Emine Küçük, Mustafa'nın ağabeyi Halit Bayrak ile nişanlıydı, evleneceklerdi" dedi. Dr. Emine Küçük ile Mustafa Bayrak'ın, Sapanca'ya ev satışı için gittiklerini ileri süren Süleyman İnce, şunları söyledi:
"Dr. Emine Küçük, Sapanca'daki evini satacaktı. Nişanlısı Halit'in işi olduğundan kardeşi Mustafa ile yola çıktılar. Evi alacak kişi, 'Bizim aracımız var sizin araçla gelmenize gerek yok' deyince ikisini alıp evi devretmek için Sapanca'ya gittiler. Evi 450 bin liraya devrettikten sonra büyük bir ihtimalle bunları kurşunlayıp bir kenara atmışlar."
Evi alacağını söyleyen kişinin kendisini stratejik bir devlet kurumunda mühendis olarak tanıttığını ileri süren Süleyman İnce, "Yanındakiler de koruması ve polis oldukları görüntüsünü vermiş" diye konuştu.

Sapanca'da Tem'deki Tır Parkında 2 Ceset Bulundu (2)Sapanca'da Tem'deki Tır Parkında 2 Ceset Bulundu (2)Sapanca'da Işlenen Vahşi Cinayet; Ev Satışı Yüzünden Mi  Öldürüldüler?

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler