YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SATSO'ya Ziyaret

 Ziraat Bankası Erenler Şube Müdürü Deniz Alp, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.

Ziraat Bankası Erenler Şube Müdürü Deniz Alp, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kösemusul, finans kuruluşları ve sanayicilerin güçlü bir iletişim halinde olması gerektiğini vurguladı. Kösemusul, SATSO'nun yaklaşık 110 bin üyesi bulunduğunu belirterek, "Bunları aileleriyle birlikte değerlendirdiğimizde kentin çok ciddi bir kesimini temsil ediyoruz. Biz bu şehrin çarklarıyız. Bu itibarla elimiz değil tüm bedenimiz taşın altında. İlimize yatırım yapan üyelerimizin vergilerini Sakarya'da ödemeleri ve finans merkezlerini de ilimizde bulundurmaları ekonomik gelişim açısından büyük önem teşkil ediyor" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler