YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tem'deki Çifte Cinayeti, Cep Telefonu Kayıtları Ve Güvenlik Kamerası Görüntüleri Çözecek

  ADAPAZARI İstanbul’da yaşayan doktor Emine Küçük ile nişanlısının kardeşi Mustafa Bayrak’ın öldürülmesiyle ilgili olarak Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ile Sapanca

ADAPAZARI İstanbul’da yaşayan doktor Emine Küçük ile nişanlısının kardeşi Mustafa Bayrak’ın öldürülmesiyle ilgili olarak Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ile Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen cinayet soruşturmasında dün yeni bir gelişme yaşandı.
Soruşturma sürerken, Dr. Emine Küçük'ün, bir arsa satışı için Düzce'ye gittiği, cinayetin bununla bağlantılı olabileceği ihtimali gündeme geldi.
Bunun üzerine Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne avukatları ile birlikte M.İ., M.Y. ile M.B. geldi. Birinin üniversite öğrencisi, diğerinin Düzce’de esnaflık yaptığı öğrenilen 3 kişi, Dr. Emine Küçük ve Mustafa Bayrak ile öldürülmelerinden bir gün önce Düzce’de arsa satışı konusunda görüştüklerini söylediler. Polisin durumu soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısına bildirmesi üzerine, 3 kişi ‘şüpheli’ olarak ifadeleri alınmak üzere soruşturmayı yürüten Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliğine teslim edildi.Avukatları nezaretinde ifadeleri alınan şüpheliler, öldürülen kişilerle Düzce’deki arsa satışı nedeniyle görüştüklerini, cinayetle ilişkileri olmadığını söyledi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında bulunan üç şüpheliyle ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı'ndan ek süre istendiği belirtildi.
Bu arada öldürülen kadın doktor Emine Küçük'e ait olan Düzce'deki arsanın tapu kaydındaki değerinin ise 10 bin lira olduğu belirlendi.
TELEFONLARI İNCELEMEDE
Şu ana kadar alınan ifadelerden bir sonuç çıkmadığı belirtilirken, cinayetin Düzce ile Sapanca arasında işlendiği değerlendirilerek, Dr. Emine Küçük ve Mustafa Bayrak’ın kullandığı cep telefonlarının bağlı bulunduğu GSM şirketinden, son bir hafta içerisinde yaptığı telefon görüşmeleri ile cep telefonlarının sinyal aldığı baz istasyonlarının dökümleri istendi. Bu amaçla TİB'e de başvuruldu.
Özellikle cinayetin işlendiği saat olan gece yarısına doğru cep telefonlarından 95 kilometrelik Düzce- Sapanca arasında hangi noktadan sinyal alındığı cinayetin aydınlatılması için önemli olduğu belirtilirken, şüpheli olarak ifadeleri alınan 3 kişinin de cep telefonlarıyla ilgili benzer tespitin yapılacağı belirtildi.
DÜZCE'DE ŞÜPHELİLERİN EVLERİNDE ARAMA
Öte yandan polis gözaltındaki 3 şüpheliyle ilgili tapu kayıtlarında 10 bin lira değeri olan arsanın satış sürecini de araştırılırken, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu'ndan bir ekip de şüphelilerin ev ve işyerlerinde arama yapmak üzere bugün Düzce'ye gitti.
Arsa satışının yapıldığı Düzce Tapu Müdürlüğü başta olmak üzere bölgede bulunan güvenlik kamera görüntülerinden, öldürülen doktor ve nişanlısının kardeşinin görüntülerine ulaşılmaya çalışılıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler