YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

 Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan ve Belediye Başkanı Aydın Yılmazer mesaj yayımladı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan ve Belediye Başkanı Aydın Yılmazer mesaj yayımladı. Azcan, mesajında, polisin milletin huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin etmek amacıyla gece gündüz demeden görev yaptığını belirtti. Polislerin zor şartlarda görev yaptığını anlatan Azcan, emniyet teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümünü kutladığını kaydetti. Yılmazer de Türk polisinin gücünü halktan ve kanunlardan aldığını belirterek, "Halkın huzuru, genel güvenlik ve asayişin temini, devletin bölünmez bütünlüğü için fedakarca hizmet veren tüm emniyet teşkilatını kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi polislerimizi ise minnetle anıyorum” ifadesini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler