YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yerel Seçimlere Doğru

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerinde sahil düzenlemesi yapacaklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerinde sahil düzenlemesi yapacaklarını söyledi. Toçoğlu, Karasu ilçesinde düzenlenen mitingde, şehrin kuzey bölgelerinde AK Parti'li belediyelerin güzel hizmetler yapacağını belirtti. Seçimlere sadece 3 gün kaldığını kaydeden Toçoğlu, "Demokrasi bayramımıza çok kısa bir süre kaldı. İnşallah sizlerin desteğiyle güçlü bir şekilde yeniden yola devam edeceğiz. Tüm ilçeleriyle güzelleşen, değer kazanan, örnek bir şehrimiz olacak. Şehrimizi bir adım ileriye götürmek için her gün çalışıyoruz. İnşallah 30 Mart’ta sandıklardan en yüksek oyu alarak, hizmete devam edeceğiz" dedi. Gelecek dönemde, sahil ilçelerine yönelik önemli yatırımların hayata geçirileceğini vurgulayan Toçoğlu, “Büyükşehir Yasası ile belediyemize bağlanacak Karasu ve Kocaali ilçelerimizde sahil düzenlemeleri gerçekleştireceğiz. Karasu, Kocaali ve Karaboğaz sahillerinde mavi bayrak dalgalanacak. Sahillerimiz bölgenin incisi olacak. Karasu’da atık su ve içme suyu tesisi inşa edeceğiz. Ayrıca ilçelerimize meydanlar yapacağız” ifadesini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler