YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Araçta tek kurşunla intihar

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, ağabeyiyle tartışan Uygar Ç., tabancayı başına dayayıp tetiği çekip intihar etti.

Araçta tek kurşunla intihar

Olay, Köprülü Mehmet Paşa Camii karşısında meydana geldi. Uygar Ç., Altınkaya Barajı Çeltek mevkiinde ağabeyi Genco Ç ile tartıştı. Ağabey kardeş arasında yaşanan tartışma arbedeye dönüştü. Arebede sırasında ağabey Genco Ç., başına aldığı darbeyle yaralandı.

Yaralı Genco Ç., tedavi için Mustafa Ç.'nin kullandığı 55 ER 757 plakalı minibüsle Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne götürülmek üzere yola çıktı.

Bu sırada minibüsün arka koltuğunda oturan Uygar Ç., silahını çekip başına dayadı ve tetiği çekti. İhbar üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uygar Ç., ilk müdahalesinin ardından ambulans helikopterle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMU) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ancak, Uygar Ç. doktorlarnı tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olayla ilgili ağabey Genco Ç. ile Mustafa K ve Mustafa Ç. ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler