YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayağından Tabancayla Vurulunca 10 Suçtan Arandığı Ortaya Çıktı

- SAMSUN'da uğradığı silahlı saldırıda sol bacağından vurulup hastanelik olan 42 yaşındaki Salih H., 9 ayrı borç ve 1 basit

Ayağından Tabancayla Vurulunca 10 Suçtan Arandığı Ortaya Çıktı

- SAMSUN'da uğradığı silahlı saldırıda sol bacağından vurulup hastanelik olan 42 yaşındaki Salih H., 9 ayrı borç ve 1 basit yaralama suçundan arandığı ortaya çıkınca gözaltına alındı.
Olay bugün İlkadım İlçesi Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre aralarında borç- alacak anlaşmazlığı bulunan Salih H. ile M.Ü. (29) yolda karşılaşınca aralarında tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi üzerine M.Ü. tabancayla ateş ederek Salih H.'yi sol bacağından yaralayıp kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekibi, yaralıyı ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yaralı Salih H.'nin kimlik sorgulamasında 9 ayrı borç ve 1 basit yaralama suçundan hakkında yakalama emri olduğu ortaya çıktı. Hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından Salih H. gözaltına alındı. Polis, Salih H.'yi yaraladıktan sonra kaçan şüphelinin yakalanması için de soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler