YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AYRILAMAK İSTEYEN KIZ ARKADAŞA 'FOTOĞRAFLI' ŞANTAJ İDDİASI

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, Olay Samsun'un İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. M.T. ile lise öğrencisi  A.B., bir süre önce tanışıp arkadaş oldu. A.B.

AYRILAMAK İSTEYEN KIZ ARKADAŞA 'FOTOĞRAFLI' ŞANTAJ İDDİASI

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, Olay Samsun'un İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. M.T. ile lise öğrencisi A.B., bir süre önce tanışıp arkadaş oldu. A.B. dün buluştuğu erkek arkadaşına ayrılmak istediğini söyledi. Ayrılmak istemeyen M.T. ile A.B. arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında M.T. iddiaya göre kız arkadaşına tokat attıktan sonra, "Birlikte çektirdiğimiz fotoğrafları internet ortamında yayınlarım" diyerek şantaj yaptı.
A.B. daha sonra polise giderek şikayetçi oldu. M.T. şikayetin ardından bugün gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelinin genç kızın fotoğraflarını internet ortamında paylaşıp paylaşmadığını araştırıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler