YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bafra'da "Engelleri Aşıyoruz" Projesi

 Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri  "Engelleri Aşıyoruz" Projesi kapsamında ilçenin ilk ve ortaokul öğrencilerini ziyaret etti.

Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri "Engelleri Aşıyoruz" Projesi kapsamında ilçenin ilk ve ortaokul öğrencilerini ziyaret etti. Öğrenciler, 08 Nisan-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında yürütülecek proje kapsamında Doğanca Badut İlkokulu, Yeşilyazı Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Mustafa Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Engelli öğrencilerin engelli olmayan akranlarıyla doğal olarak etkileşime girerek iletişim, bilgi ve becerilerini geliştirmek ve ziyaret edilen yerlerdeki öğrenci, öğretmen ve vatandaşların engellilerle ilgili farkındalıklarını artırmak amacıyla Engelleri Aşıyoruz Projemiz kapsamında 1. 2.ve 3. kademe öğrencileri ile Bafra Doğanca Badut İlkokulu ve Yeşilyazı Ortaokuluna ziyaretlerimizi yaptık" dedi. Yiğit, proje kapsamında ziyaretlerinin süreceğini kaydetti. Doğanca Badut İlkokulu ve Yeşilyazı Ortaokulu öğrenci tarafından karşılanan, Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerine okul bahçesinde çeşitli etkinler düzenlendi. Doğanca Kuş Cennetini de gezen öğrenciler öğretmenlerinden bilgi aldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler