YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Bayraktar’dan vefa ziyareti

Trabzon’dan Ankara’ya gitmek için Samsun’a uğrayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bafra’da bulunan büyükannesini...

Bakan Bayraktar’dan vefa ziyareti

Trabzon’dan Ankara’ya gitmek için Samsun’a uğrayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bafra’da bulunan büyükannesini evinde ziyaret edip, elini öptükten sonra hayır duasını aldı. Büyükannesini ziyarete gelen Bakan Bayraktar, ani ziyaretiyle Bafralıları da şaşırttı.

Karayoluyla Trabzon’dan Ankara’ya geçen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Samsun'un Bafra ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde ikamet eden büyükannesi Ayşe Birol’u (85) ziyaret ederek, Ankara’ya gitmeden önce hayır duasını aldı.
AK Parti Trabzon Milletvekili, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Büyükannemin benim büyüyüp, okumamda büyük emeği var, kendisini her zaman arar halini hatırını sorarım, hayır duasını alırım, çok şükür sağlığı yerinde, Ankara’ya geçmeden önce kendisini görüp, sağlığı sıhhati iyi mi görmek istedim ve kendisini de iyi gördüm, şimdi de hayır dualarını alarak yola çıkıyorum.” dedi.
Ziyaret çıkışında, mahalle arasında yapılan bir nişan törenine de katılan Bayraktar, evliliğin ilk adımını atacak olan genç çifte mutluluklar dileyerek Bafra’dan ayrıldı.
Ziyaret esnasında, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, bakanın ev ziyareti esnasında hazır bulundu.
Bafra kaymakamı Ayhan Boyacı, TOKİ'nin Bafra’da yaptırdığı konutlar için Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a teşekkürlerini dile getirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler