YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Canik'te kar seferberliği başlatıldı

Canik Belediyesi, Samsun'u etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından tuzlama ve kar temizliği yaparak...

Canik'te kar seferberliği başlatıldı

Canik Belediyesi, Samsun'u etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından tuzlama ve kar temizliği yaparak yolları trafiğe açık tuttu.

Samsun'da gün boyunca yağan karın ardından Canik Belediyesi Fen İşleri ekipleri, karla kaplı yollarda ilk etapta tuzlama çalışması yaptı. Yollarda buzlanmayı önleyen ekipler, karla kaplı yolları dozer ve kepçelerle açarak, ilçe halkının kardan etkilenmesini minimuma indirdi. İlçe genelinde 24 saat kesintisiz çalışan ekipler, başta minibüs dolmuş güzergahları olmak üzere ana arterlerde ve ara sokaklarda kar temizliği yaparak buzlanmayı önledi. Dozer ve kepçeler yolları açarken, yaya ekipler de kaldırımları temizledi. Kar temizleme çalışmalarının anında yapılması vatandaşları da memnun etti.

EKİPLER HAZIR BEKLİYOR

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hamza Abdurrahmanoğlu, belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek, halkın sıkıntı çekmemesi için çalışmaların geç saatlere kadar süreceğini söyledi. Özellikle minibüs güzergahları ve işlek caddelerde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Abdurrahmanoğlu, "Kar yağışının başladığı ilk andan itibaren deneyimli ekiplerimiz tuzlama ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürdüler. Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını tamamlamış bir şekilde, görevinin başında yeni bir kar yağışı ihtimaline karşı hazır bir şekilde beklemektedir." dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler