YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denize giden 7 yaşındaki Emre boğularak hayatını kaybetti

Samsun’da 1 günde 3 kişi denizde boğularak can verdi. Karadeniz’in en son kurbanı ise 7...

Denize giden 7 yaşındaki Emre boğularak hayatını kaybetti

Samsun’da 1 günde 3 kişi denizde boğularak can verdi. Karadeniz’in en son kurbanı ise 7 yaşındaki Emre Ayrı oldu.
Alaçam ilçesinden ailesiyle piknik yapmak ve serinlemek için geldiği Ondokuzmayıs ilçesi Kumcağız sahilinde denize giren küçük çocuk, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. Vatandaşlar tarafından denizden çıkarılan küçük Emre, ambulansla Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne getirildi. Ancak küçük Emre, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Acı haberi alan anne Döndü Ayrı ile akrabaları, acil servis önünde sinir krizleri geçirirken, küçük çocuğun yakınlarını sakinleştirmek bayan güvenlik görevlilerine düştü. Küçük Emre’nin yarın Alaçam ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahallesi'nde, dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda da serinlemek için denize giren Sevil Yüksel (62) Karadeniz'in sularına kapıldı. Çırpınmaya başlayan kadını kurtarmak için suya giren Orhan Yüksel (58) ile Ali Akbuz (46) boğularak hayatını kaybederken, Sevil Yüksel, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polislerce bulunup karaya çıkarılmıştı. OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Sevil Yüksel’in tedavisi sürüyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler