YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düğünde Iki Kişiyi Bıçaklayan Genç Tutuklandı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da düğün sırasında çıkan kavgada iki kişiyi bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan 17 yaşındaki S.C., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak

Düğünde Iki Kişiyi Bıçaklayan Genç Tutuklandı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN'da düğün sırasında çıkan kavgada iki kişiyi bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan 17 yaşındaki S.C., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay dün Tekkeköy İlçesi Derecik Mahallesi'ndeki düğün salonunda meydana geldi. 23 yaşındaki Volkan Kocaman ile arkadaşı 17 yaşındaki Ö.K., bir tanıdıklarının düğününe gitti. İddiaya göre iki arkadaş yanlarındaki genç kızlarla dans pistine çıkarak çalan müzik eşliğinde oynamaya başladı. S.C., bu sırada piste gelip genç kızların yanında oynamaya başlayınca Volkan Kocaman ile Ö.K., S.C.'yi uyardı. Gençler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi üzerine S.C., üzerindeki bıçağı çıkarıp Volkan Kocaman'ı karnından ve sol bacağından, Ö.K.'yi de her iki bacağından bıçakladı. Yaralılar çağrılan ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, S.C.'yi yakalayıp, yaşının küçük oluşu nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim etti.
Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen S.C., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler