YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ev sahibinin kızına taciz

Samsun'da, evsahibinin çamaşırları toplayan 14 yaşındaki kızını taciz eden Zihni Taş, 17.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Ev sahibinin kızına taciz

Samsun'da, ev sahibinin kızı 14 yaşındaki E.Ö.'yü taciz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 39 yaşındaki Zihni Taş, 17.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Suçlamaları kabul etmeyen sanık, "Kiramı ödeyemediğim için evden çıkmamı istediler. Çıkmayınca da bana böyle bir iftira attılar" dedi.

Olay, İlkadım İlçesi Çatalarmut Mahallesi'nde 2009 yılı Ağustos ayında meydana geldi. Evli ve 3 çocuk annesi Emine Ö., yıkadığı çamaşırların bir kısmını yeterli yeri olmadığı için kiracısı olan ve binaların elektrik işlerini yapan evli, bir çocuk babası Zihni Taş'ın balkonuna astı. Akşam saatlerine doğru Taş, ev sahiplerinin evine giderek yalnız olan kızları E.Ö.'den çamaşırları toplamasını istedi. Bunun üzerine küçük kız da çamaşırları toplamak için kiracılarının dairesine gitti. Ancak Taş, kapıyı kapatarak E.Ö.'yü yere yatırıp elbiselerini yırttı, daha sonra da elle tacizde bulundu. Zihni Taş, ardından da küçük kızı bırakıp, "Kimseye bir şey söyleme yoksa ailene ve sana zarar veririm" diyerek tehdit etti. E.Ö. eve gidince başına gelenleri annesine anlattı. Şikayet üzerine Zihni Taş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün son kez hakim karşısına çıkan Taş, "Çamaşırları kendisi toplamaya geldi. Ben çağırmadım. Evde yalnız olduğumu görünce benim üzerime saldırdı. Ben de onu iteleyerek elinden kurtuldum. Sonra çıkıp gitti. Kiramı ödeyemediğim için evden çıkmamı istediler. Çıkmayınca da bana böyle bir iftira attılar" dedi. Daha önceki duruşmalarda dinlenen E.Ö. ise, sanığın kendisine saldırdığını ve tecavüz etmek istediğini ileri sürerek, "Kendisine karşı koydum. Ama elbiselerimi parçaladı. Sonra da tacizde bulundu" diye konuştu.

Mahkeme, Zihni Taş'a '15 yaşından küçük kız çocuğunu cinsel amaçlı olarak alıkoymak' ve 'cinsel istismar' suçlarından toplam 17.5 yıl hapis cezası verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler